BMW Ralli-sarja

Mikä BMW RALLI -SARJA?

BMW Ralli –sarja on täysiverinen ralliautoilun kansallinen kilpasarja, jossa otetaan kilpakumppa-neista mittaa E36-korisilla BMW 325i -autoilla. Kustannustasoltaan kyseinen kilpasarja on kuitenkin pyritty pitämään harrastajaystävällisenä. Parhaimmillaan kaudesta selviää kilpailukulujen osalta reilusti alle 10 000 eurolla. BMW Ralli –sarja on tasaväkinen ja haastava rallisarja, jossa pärjää hyvillä ajotaidoilla, ei rahalla.

BMW Ralli -SARJAN kalusto?

BMW Ralli –sarjassa ajetaan 2- tai 4-ovisilla E36-korisilla 325i -bemareilla. Tekniikaltaan autot ovat lähes vakioita, turvallisuudesta kuitenkaan tinkimättä. Turvavarusteet näissä bemareissa täyttävät täysiverisen kilpa-auton vaatimukset. BMW 325i –autot ovat kilpa-autona kestäviä ja varsin huoltovapaita, joka osaltaan auttaa pitämään kilpailukustannukset kurissa. Auton rakentamisen sijaan aikaa ja rahaa jää enemmän itse ajamiseen.

Miten ajetaan?

Kaudella 2024 BMW Ralli –sarjassa ajetaan kuusi ralliosakilpailua. Uutuutena kaudelle 2024 tulee myös BMW Ralli -sarjan oma rallisprint-sarja, jossa ajetaan myöskin kuusi osakilpailua. Sarjassa ajetaan kolmessa luokassa: yleinen, juniorit ja seniorit. Kilpailuissa sekä koko sarjassa palkitaan kolme sarjan parasta sekä paras juniori että seniori. Sarjapisteiden saaminen edellyttää sarjaan osallistumista. Kokeilemaan voit kuitenkin tulla vaikka vain yksittäiseen kisaan ilman osallistumista sarjaan!

Tutustu lisää!

BMW Ralli –sarjan säännöt löydät tästä linkistä: Säännöt
Facebook-sivuiltamme löydät sarjatietoutta, uutisia ja kuvia sarjan tapahtumista.
Muista seurata meitä myös Instagramissa @bmwrallisarja
Lisätietoja antaa myös sarjan promoottori Anssi Luoma-aho,
+358 40 0661847